Toimitusehdot

Toimitusehdot: Kylmalaitelaakkonen.fi

Myyjä:

Kylmälaite Laakkonen Oy

Y-tunnus: 2527154-4

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %.


Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Sopimus syntyy tilauksen yhteydessä. Tilauksen loppusummaan sisällytetään kiinteät toimituskulut maksutavasta riippumatta.

Toimitusaika

Tilaamasi tuotteen toimitusaika vaihtelee tuotteittain ja tavarantoimittajasta riippuen.  Mikäli toimitusaika viivästyy Kylmälaite Laakkonen Oy riippumattomasta syystä, esimerkiksi maahantuojan toimitusvaikeuksista, emme voi taata tuotteen saatavuutta, tai tuotteen saapumistä perille luvatun toimitusajan puitteissa. Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain. Jos tilaus jostakin syystä viivästyy tai muuttuu ennalta vastoin ennalta annettua saapumistietoa, tiedotamme siitä asiakkaalle. Tilauksesi tilaa voit tiedustella lähettämällä sähköpostia palautelomakkeellamme.

Asennuksen toimitusaika sovittaessa nopeastikin

Asennuksen toimitusaika on normaalisti 1-4 viikkoa sesongista ja tilauskannasta riippuen. Asennuksen toimitusaika on riippuvainen Ilmalämpöpumppuasentajien vallitsevasta työtilanteesta, joka vaihtelee käynnissä olevien työmaiden määrästä sekä vallitsevien tilausten määrästä. Kaikki omakotitaloihin asennettavat Kylmälaite Laakkonen Oy:ltä tilatut ilmalämpöpumput pyritään asentamaan kahden viikon kuluessa.

Vakuutettu toimitus

Kuljetusliike tuo tilaamasi tavarat toimitusosoitteeseen, mikäli toimitusosoitteeseen pääsee kuorma-autolla. Muussa tapauksessa toimitus jätetään kuorma-autotien päähän. Kuljetusliikkeestä soitetaan sinulle ennen toimitusosoitteeseen kuljettamista.

Tuotteen palautusoikeus


Jos et jostain syystä ole tyytyväinen verkkosivujen tai puhelimitse tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30 päivän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan välittömästi ja sinulla on lähettää kaupan yhteydessä saatu laskukopio. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Tuotteen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen. Jos tuote on vioittunut, se vaihdetaan uuteen. Tuotteen palauttamisesta tai vaihdosta ilmoita meille välittömästi asiakaspalautelomakkeella tai soittamalla numeroon 040 728 0165.

Laite- ja asennustakuu

Kylmälaite Laakkonen Oy myöntää laitteillensa maahantuojan ja/tai kolmannelta osapuolelta hankitun laitteen mukaisen takuun. Kylmälaitelaakkonen.fi kylmäasentajat ovat sertifioituja ja Tukesin hyväksymiä kylmäasentajia. Kylmäainetta sisältävien laitteiden, kuten ilmalämpöpumppujen asennus on takuutyötä ja Kylmälaite Laakkonen Oy valtuuttamat asentajat sitoutuvat asentamaan laitteet takuuehtojen täyttävien standartien mukaisesti.

Mikäli Kylmälaite Laakkonen Oy:ltä tilattu laite on asennettu ilman asianmukaisia lupia tai asentajan ammattitaidon puutteen johtumisesta virheellisesti, pidättää Kylmälaite Laakkonen Oy oikeuden olla myöntämättä takuuta kyseiselle laitteelle. Tällöin myös maahantuojan antama laitetakuu raukeaa.

Asiakkaan tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Maksaminen

Kylmälaitelaakkonen.fi sivustolta tilatut palvelut maksetaan aina joko Kylmälaite Laakkonen Oy laskuttamalla laskulla, Klarnan tarjoamalla laskutuspalvelulla, osamaksupalvelulla, tai suomen verkkomaksut verkkomaksupainikepalvelulla. Internetistä tilatut tuotteet maksetaan aina etukäteen luottotappioriskin välttämiseksi.

Muuta

Mikäli Kylmälaitelaakkonen.fi sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-,
laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, verkkokauppa ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin. Tavara on niin kauan myyjän omaisuutta, kunnes tuotteesta saatu lasku on kokonaisuudessaan maksettu.