Luotettavaa liiketoimintaa Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella

Ilmalämpöpumput ja ilmastointilaitteet Laakkoselta

Toimitamme ja asennamme erilaisia lämpöpumppuja sekä ilmankäsittelyyn tarkoitettuja laitteita sekä järjestelmiä Pirkanmaan ja Uudenmaan seudun talousalueella. Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro mitä tarvitset niin keksitään yhdessä ratkaisu sinun tarpeisiisi.

Yrityksen historia

Yritys on perustettu vuonna 2006 ja aloittanut toimintansa tuottamalla alihankintapalveluita rakennus ja siivousalan yrityksille mm. siivouskoneiden huoltoa ja rakennuspalveluita. Vuosien kuluessa yrityksen liiketoimintaan tuli mukaan ilmalämpöpumput, jäähdytyslaitteet ja edelleen ilmasta veteen laitteet ja muut lämpöpumpputekniikkaan liittyvät järjestelmät.

Yritys on toiminut vuoteen 2013 vuoden vaihteeseen saakka toiminimellä, jolloin yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja nimeksi tulikin Kylmälaite Laakkonen Oy

Luotettavaa kauppaa ja tyytyväisiä asiakkaita.

Kylmälaite Laakkonen on kylmätekniikkaan perustuviin laitteisiin erikoistunut kylmälaiteliike, joka myy jäähdytys- ja lämpöpumppuja sekä pumppujen asennuspalvelua sekä opastaa ilmalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa.

Tarkoituksenamme on palvella kaikkia asiakkaitamme suurella sydämellä ja voitkin olla varma, ettemme jätä pienintäkään epäkohtaa tai selvittämisen arvoista asiaa oman onnensa nojaan.

Yrityksellämme on takana useita vuosia monipuolisten jäähdytykseen ja lämmitysteknisiin asioihin liittyvien palveluiden tarjoamisesta yksityisille sekä pienille ja suurille yrityksille.

Ystävällisin terveisin

Vesa-Matti Laakkonen

Kylmälaite Laakkonen Oy