Mitsubishi Electric SF mallisarja

Uusissa Mitsubishi Electric MSZ-SF25/35/50VEH malleissa on peräti viisi säädettävää puhallintehoa ja sen lisäksi vielä automaattinen puhallintehon säätö. Nuku yösi levollisesti nauttien yön hiljaisuudesta. Silent Mode-asennossa on äänitaso vain 21dB(A). Laaja puhallintehojen säätöalue mahdollistaa vedottoman lämmön/viileän tuoton.

SF1.jpg


Takkatoiminto siirtää edullista lämpöä asunnossasi

Laite on varustettu myös pelkällä puhallustoiminnolla, joka mahdollistaa esimerkiksi takan tuottaman lämmön siirtämisen laajemmalle alueelle asunnossasi. Miksi haaskata takan tuottamaa lämpöä nostattaen vain yhden huoneen lämpötilaa, kun Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpulla saat siirrettyä edullista lämpöä laajemmin asuntoosi.

Ylläpitolämpötila

Mitsubishi Electric MSZ-SF -mallisarja on erinomainen lämmityslaite myös kesäasunnollesi. Halutessasi, voit säätää laitteen 10 °C:n ylläpitolämmitykselle, kun olet poissa pidempiä jaksoja.

Ei muuta muotoaan.

Et pety laitteen ulkonäköön, kun käynnistät sen. Mitsubishi Electric SF -mallisarjan lämpöpumput pitävät muotonsa myös käyntitilassa. Sama tyylikäs, lähes huomaamaton design toimintatilasta riippumatta – ei aukeavia ja irvisteleviä paneeleita.

Liitteet

msz-sf_esite_4siv.pdf

Kaytto-ohje_SF-mallisarja.pdf

hankintaturva.pngmitsubishi_electric_logo.png

Lisätiedot SF25

Malli     : MSZ-SF25VE + MUZ-SF25VEH

COP     : 4,3
Äänitaso
    : 21 - 24 - 34 - 39 - 45 dB(A)
Viilennysteho
    : 2,5 / kW max.
Lämmitysteho
    : 3,2 / kW max.
Paino: 41 kg

Lisätiedot SF35

Malli: MSZ-SF35VE + MUZ-SF35VEH
COP: 4,3
Äänitaso: 21 - 24 - 34 - 39 - 46 dB(A)
Viilennysteho
    : 3,5 / kW max.
Lämmitysteho
    : 4,0 / kW max.
Paino
    : 41 kg

tarjous.jpg