Mitsubishi Electric FH-25 ja FH-35 ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric MSZ-FHVEH

mitsubishi_msz-fd25-50va_med_m.png

Mitsubishi Electricin FH-sarjan uutuusmalli on suunniteltu Suomen ankariin olosuhteisiin ja Sinulle, jolle kelpaa vain paras. Se on markkinoiden hiljaisin ja ennen kaikkea tehokkain.

Verrattaessa FH-sarjaa perinteiseen FD-sarjaan voi sanoa, että alustavien mittausten perusteella FH-sarja tuottaa suuremman kennopinta-alansa ansiosta vielä enemmän lämpöä kuin jo erinomaiseksi pakkaslämmittäjäksi todettu FD-sarja. Koekäytössä FH-malli antoi +10 astetta lämpimämpää ilmaa -20 asteen ulkolämpötilassa, verrattuna parhaimpiin markkinoilla oleviin malleihin!

Käytännössä eron voi huomata sisäyksiköissä: FH-sarja on hieman painavampi ja kymmenisen senttiä leveämpi.

Ulkoyksikön kompressorista on FH-mallisarjassa otettu noin 8% lisätehoa FD-malliin verrattuna.

FH1.jpgUusia hyödyllisiä lisäominaisuuksia

Uutuudessa on useita asumismukavuutta parantavia ominaisuuksia. FH -sarjassa yhdistyvät lähes kaikkien aiempien Mitsubishi ilmalämpöpumppujen ominaisuudet.

Esimerkiksi laitteen lämpötilanmuutos-toiminto laskee automaattisesti kotisi lämpötilaa poissa ollessasi. Uusi huipputekniikka tuo lisää energiansäästöä lämmityskuluihin!

FH -sarjassa on myös panostettu ilmansuodatukseen. Perinteisten aktiivihiili- ja plasmasuodattimien lisäksi on sisäyksikköön asennettu myös erillinen sähkösuodatin-kasetti.

Varmista, että hankkimasi ilmalämpöpumpun pakkauksessa on Hankintaturvatuote-merkki!

FH2.jpg

hankintaturva.pngmitsubishi_electric_logo.png

Katso myös:

Tekniset tiedot FH-25

Malli     : MSZ-FH25VE + MUZ-FH25VEHZ COP     : 5,52 Äänitaso     : 20-23-29-36-42 dB(A) Viilennysteho     : 0,8-3,5 (2,5) / kW max. Lämmitysteho     : 1,0-6,3 (3,2) / kW max.

Tekniset tiedot FH-35

Malli     : MSZ-FH35VE + MUZ-FH35VEHZ COP     : 5,00 Äänitaso     : 20-23-29-36-42 dB(A) Viilennysteho     : 0,8-4,0 (3,5) / kW max. Lämmitysteho     : 1,0-6,6 (4,0) / kW max.

tarjous.jpg